Menu

Nieuws

Vrijdag 25 Maart 2016

Gratis Energiefit-avond raam- en muurisolatie.

Energiefit’ ramen vervangen en muren isoleren? Leer het van een architect!

Muren isoleren kan je flink wat winst opleveren, en nieuwe ramen houden de warmte wel vijf keer beter binnen. Zeker doen dus. Maar laat je wel goed informeren voor je aan de slag gaat. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort.
Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis Energiefit-avond in DENTERGEM!  
 
Onafhankelijk advies in mensentaal
Eandis en architectenvereniging NAV ontwikkelden een avondcursus waarmee je alle kennis meekrijgt die je nodig hebt over buiten-, binnen- en spouwmuurisolatie, super isolerend glas en de verschillende soorten schrijnwerk. Voorkennis is niet nodig. Technische aspecten worden meegegeven in mensentaal door een ervaren architect. Hij geeft je onafhankelijk advies over de voor- en nadelen van materialen en technieken. Hij illustreert alles met zowel goede als slechte praktijkvoorbeelden en verduidelijkt typische bouwproblemen, zoals bouwknopen of koudebruggen.
 
De woonwinkel Regio Tielt is tevens beschikbaar om alle vragen m.b.t. premies te beantwoorden. Naast premiemogelijkheden voor spouwmuurisolatie en het vervangen van glas, zijn er immers nog wel wat andere premiemogelijkheden voorhanden.
Past deze infoavond u niet; dan kunt u hiervoor wekelijks, telkens op woensdagvoormiddag, bij de woonwinkel (in het gemeentehuis van Dentergem) terecht.
 
Schrijf je dus vandaag nog in!
Deze Energiefit-avond is gratis. Wacht wel niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.
 
De Energiefit-avond “raam- en muurisolatie” in DENTERGEM heeft plaats op 19 APRIL 2016 om 20 u. in de raadzaal van het gemeentehuis, Kerkstraat 1, Dentergem.
Inschrijven kan via de website www.eandis.be/energiefit  of bij de milieudienst via milieu@dentergem.be of 051/57.55.19.

 

Terug naar overzicht