Menu

Nieuws

Woensdag 7 Juni 2017

Het Regionaal Sociaal Verhuurkantoor zoekt een nieuwe technisch coördinator.

Vzw Regionaal Sociaal Verhuur Kantoor (RSVK) Midden West - Vlaanderen RSVK huurt woningen op de private huurmarkt om deze sociaal door te verhuren aan kandidaten op haar wachtlijst. Momenteel huren en verhuren wij meer dan 150 panden in Dentergem, Meulebeke, Pittem, Ruiselede, Tielt en Wingene. De tewerkstellingsplaats is in Tielt, Kasteelstraat 101.

RSVK Midden West – Vlaanderen is op zoek naar een:

Technisch coördinator (M/V)

voor een contract onbepaalde duur

Om onze personeelsequipe te versterken zijn wij op zoek naar een technisch coördinator. De technisch coördinator is een polyvalent medewerker die met zijn/haar kennis zorgt voor het beheer en onderhoud van het patrimonium. De technisch coördinator verzorgt ook alle technische administratie.

 Takenpakket

-          De kerntaak is de planning en opvolging van de nodige onderhoud- en herstelwerken en hij coördineert de behandeling en opvolging van technische klachten: 

o    De kleine en niet gespecialiseerde onderhoudswerken: sanitair, elektriciteit, opfrissing van de woning (verven, behangen), metsel- en bezettingswerk, schrijnwerk herstellen, vloerbedekking plaatsen, onderhoud tuin, schoonmaak, vervoer naar containerpark, verhuizen, plant hij in overleg met de technisch medewerker of voert hij zelf uit. 

o    Voor karweien waarvoor gespecialiseerde kennis vereist is legt hij contacten en maakt hij afspraken met aannemers.  Dit in overleg met de eigenaars en huurders.

-          Onderhoudsgerelateerde contacten met huurders en huisbezoeken (op vraag van huurbegeleiders en coördinator),

-          Opmaken van plaatsbeschrijvingen,

-          Afsluiten contracten EGW en opvolging,

-          Registratie huurcontracten en plaatsbeschrijvingen,

-          Aankoopbeleid benodigde materialen en stockbeheer,

-          Prospectie nieuwe woningen en appartementen,

-          Deelname aan de teamvergadering,

-          Aanspreekpunt zijn voor huurders met technische problemen,

-          Aanvragen premies voor eigenaars en administratie.

-          Afspraken maken met aannemers en werken opvolgen.

 
Competenties

-          Handig: kan (indien nodig) niet gespecialiseerde onderhoudstaken zelf uitvoeren (elektriciteit, loodgieterij, schrijnwerkerij...).

-          Talen: degelijke basiskennis van het Nederlands, mondeling kunnen communiceren in Frans, Engels en/of andere talen is een pluspunt. 

-          Integriteit en discretie: behandelt anderen met respect, zonder onderscheid te maken in ras, geloof en overtuiging.

-          Flexibiliteit: schakelt soepel en efficiënt over van taken en manieren van werken, plaats en tijd indien dit vereist is.

-          Stressbestendig: blijft ook onder forse tijdsdruk presteren in het werk. Blijft effectief presteren, ook als het onverwacht tegenzit of als de moeilijkheden zich opstapelen. 

-          Organiseren: zorgt voor een efficiënte manier van werken binnen het eigen verantwoordelijkheidsdomein en heeft een algemeen overzicht van de werkzaamheden en de resultaten. Geeft taken aan geschikte aannemers en heeft de daarbij horende verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

-          Delegeren: delegeert een aantal taken en geeft de daarbij horende verantwoordelijkheden en bevoegdheden.  Geeft taken aan geschikte medewerkers.  

-          Zelfstandig kunnen werken en in staat zelf initiatieven te nemen binnen de mogelijkheden van de functie. 

-          Kunnen werken in teamverband: werkt in nauwe samenwerking met huurbegeleiders en technisch medewerker. Situeert zich in het organigram onder de coördinator.

 Profiel

Rsvk Midden West-Vlaanderen vzw is op zoek naar een betrouwbare, flexibele en stressbestendige teamplayer met een bachelor in een technische of sociale richting met technische vakkennis of daarmee gelijkgesteld. U beschikt over goede administratief-organisatorische kwaliteiten en sociale vaardigheden.

U bent onmiddellijk beschikbaar, beschikt over een rijbewijs type B en een eigen wagen. Ervaring met de huisvestingsector en een divers doelpubliek is een pluspunt.


Aanbod

-Contract onbepaalde duur (voor snelle indiensttreding)

-Deeltijds / voltijds (bespreekbaar)

-Verloning volgens PC 319.01 barema B1c, kilometervergoeding, maaltijdcheques.

 

Interesse?

Meer informatie over de functie en de aanwervingsprocedure kan je verkrijgen bij:
Renaat  Coudenys, coördinator RSVK Midden West – Vlaanderen vzw, tel: 051/24.29.07 of RSVK@telenet.be. Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief met CV en kopie van diploma en/of bewijs van relevante ervaring per e-mail uiterlijk vrijdag 16 juni 2017. De geselecteerde kandidaten worden daarna uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Terug naar overzicht