Menu

Een Energiezuinig Huis?

HET ENERGIEHUIS: INFO EN ADVIES OVER ENERGIE BESPAREN BIJ U THUIS

Het Energiehuis is jouw ‘personal coach’ op het vlak van energetische renovatie. Je kan er terecht met vragen over energiebesparing, energiepremies, renovatieadvies, energiescans, … 

Wilt u uw energiefactuur verlagen? Of staan er renovatiewerken op de planning? Bij uw Energiehuis krijgt u een antwoord op al uw vragen rond energie(besparing). Van premies, leningen en fiscale kortingen die u kan krijgen als u uw woning energiezuiniger maakt, tot informatie over hoe u kan investeren in hernieuwbare energie.
Met al uw vragen over energie kunt u voortaan terecht in het Energiehuis van uw gemeente. U krijgt antwoord op vragen zoals:
  • Hoe goed scoort mijn woning op het vlak van energiegebruik?
  • Welke maatregelen zijn er nodig om mijn energieverbruik te doen dalen?
  • Voor welke steunmaatregelen kom ik in aanmerking?
  • Waar kan ik terecht voor aanvullende financiering? En welke formule is voor mij de meest geschikte?

ENERGIEHUIS WVI

Energie besparen kan veel energie kosten. Maak het jezelf makkelijk en bel of kom langs bij het Energiehuis WVI. Daar krijg je een pasklaar antwoord op al je vragen over energie(besparing) en renovatie.
Zo helpt Energiehuis bij de aanvraag van premies, een renteloze MijnVerbouwLening tot 60.000 euro, een eerste advies over ingrepen in jouw woning, thermografische luchtfoto of gevelscan, hulp bij het vergelijken van energiecontracten, etc.

Renoveren of verbouwen? Ga zelf aan de slag met de handige infofiches of boek onze renovatiecoach aan huis. Na een grondige scan van de woning worden de verbeterpunten in kaart gebracht. In het stappenplan gaat men steeds op zoek naar een match tussen de wensen van de bewoners en de meest urgente noden.
 

CONTACT

T 050 64 16 06 - www.wvi.be/burger/energiehuis