Menu

Nieuws

Woensdag 12 November 2014

De Vlaamse Renovatiepremie wijzigt -nog tijd tot 30 november

De Vlaamse renovatiepremie wordt een belastingvermindering
De Vlaamse Regering heeft op 29 oktober definitief beslist om de huidige renovatiepremie stop te zetten op 1 december 2014 in plaats van op 1 november zoals eerder meegedeeld.
Aanvragen ingediend voor 1 december 2014 zullen nog afgehandeld en uitbetaald worden volgens het huidige systeem.
 
Er is ook een overgangsregeling voorzien. Als u voor 4 november 2014 een aannemingsovereenkomst heeft afgesloten of bestellingen heeft geplaatst waarvoor u op het moment van aanvraag nog geen facturen heeft, zal u deze overeenkomsten of bestellingen kunnen aanmelden bij Wonen-Vlaanderen. U krijgt dan tijd tot 28 februari 2015 om de facturen die hieruit voortvloeien alsnog bij het agentschap in te dienen ter aanvulling van uw aanvraag.
 
U zal deze overeenkomsten of bestellingen bij Wonen-Vlaanderen moeten aanmelden met een aanmeldingsformulier dat u bij uw aanvraag voegt: aanmeldingsformulier renovatiepremie voor aannemingsovereenkomsten of bestelbonnen voor werken in woningen gelegen in de provincie West-Vlaanderen
Vanaf 1 december 2014 zult u de renovatiepremie zoals ze nu bestaat niet meer kunnen aanvragen, maar zult u moeten wachten tot de zomer van 2015 om een belastingvermindering/belastingkrediet aan te vragen.
Meer informatie leest u op de pagina 'Vlaamse renovatiepremie' op de website van Wonen-Vlaanderen.
 

Terug naar overzicht