Menu

Nieuws

Donderdag 8 December 2016

Groepsaankoop groene energie 2016 - 2017 -> Extra zitdagen Woonwinkel

Samen op weg naar goedkopere groene energie

Wil jij besparen op je energiefactuur?  En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu?  Doe dan mee met de groepsaankoop 100% groene stroom van de provincie West-Vlaanderen. Voor de zesde keer wordt deze groepsaankoop georganiseerd. Onze gemeente ondersteunt deze campagne. Inschrijvingen zijkn gestart vanaf december 2016 via de website www.samengaanwegroener.be. In februari 2017 is er een veiling en kunnen de energieleveranciers hun beste bod doen. Daarna krijg jij een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing.  Pas dan beslis je om al dan niet te veranderen van energieleverancier.
Let op: ook wie bij een vorige editie heeft deelgenomen aan de groepsaankoop moet opnieuw inschrijven!
 
Inschrijven en info

  • Neem je laatste eindafrekening (12 maanden) van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf je online in op www.samengaanwegroener.be (klikken op West-Vlaanderen).
  • Heb je geen toegang tot het internet of heb je andere vragen, dan helpt de Woonwinkel regio Tielt je graag verder. Breng je laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee, zodat we alle gegevens meteen bij de hand hebben.
  • Met vragen kan je ook terecht op het gratis infonummer 0800 18 711.


Belangrijk:
  • Wie vorig jaar deelnam aan de groepsaankoop is niet automatisch opnieuw ingeschreven.
  • Het contract met de prijzen van de groepsaankoop is geldig voor 1 jaar. Wie nu dus geniet van het groepsaankooptarief moet opnieuw inschrijven of hij valt na het einde van het contract terug op het standaardtarief van de nieuwe leverancier.

Een extra zitdag, enkel en alleen voor de inschrijving voor de groepsaankoop groene energie op volgende momenten; breng zeker uw laatste eindafrekening mee:

Maandag 12 december 13u00 - 16u00 Sociaal Huis Ruiselede
Woensdag 14 december 13u30 - 17u00 Gemeentehuis Wingene
Maandag 19 december 13u00 - 19u00 Gemeentehuis Meulebeke
Woensdag 21 december 13u30 - 16u30 Sociaal Huis Zwevezele

Terug naar overzicht